De ce apartamentele din blocurile noi sunt mai bune decât cele din blocurile vechi

  • 1 an ago
  • 1

Deși apartamentele mai vechi de 30 de ani pot avea un farmec aparte și o istorie bogată, există numeroase avantaje în ceea ce privește achiziționarea unui apartament dintr-un bloc nou.

În ultimii ani, piața imobiliară din România a înregistrat o creștere semnificativă a numărului de blocuri noi construite, ceea ce a determinat o creștere a interesului pentru achiziționarea unui apartament nou.

În plus, apartamentele din blocurile noi sunt construite cu pereți mai groși decât cele vechi, au uși, ferestre cu etanșare sporită și centrale termice eficiente. Contract zvonurilor cum că în blocurile noi „se aude tot”, ele sunt mult mai bine izolate fonic și termic, ceea ce înseamnă că veți economisi mai mulți bani la facturile de energie și veți avea o experiență de locuire mult mai confortabilă. În timp ce apartamentele mai vechi pot avea probleme cu izolarea fonică, ducând la zgomot din vecini sau de pe stradă, apartamentele din blocuri noi sunt construite cu materiale izolante de înaltă calitate care reduc semnificativ zgomotul.

Un alt avantaj al achiziționării unui apartament dintr-un bloc nou este faptul că acestea sunt proiectate să se potrivească stilului de viață modern. Apartamentele din blocurile noi sunt mai spațioase, concepute cu spații deschise, lumină naturală și o atenție deosebită la detalii, cum ar fi prizele electrice și punctele de iluminat. De asemenea, majoritatea apartamentelor din blocuri noi sunt echipate cu tehnologie modernă, precum sisteme de climatizare și iluminare controlate prin smartphone. 

De asemenea, apartamentele din blocuri noi sunt construite cu facilități și servicii suplimentare, precum locuri de parcare subterane sau supraetajate, acces securizat cu videointerfon și camere de supraveghere video. În plus, multe blocuri noi au spații verzi, parcări și trotuare corect amenajate, pentru a face experiența de locuire mai confortabilă și mai plăcută.

În ceea ce privește prețul, apartamentele din blocuri noi sunt adesea mai scumpe decât cele mai vechi, dar pe termen lung, acestea se pot dovedi mai ieftine și o investiție mai bună.

Comparați anunțurile

Comparaţie
error: Conținutul este protejat!